Bandenmarkt

In 1981 gestart met de ontwikkeling van vernieuwde banden met de naam Bandenmarkt en tot op heden nog steeds een sterk merk. Internationaal producent en groothandel van vernieuwde banden voornamelijk voor landbouw, grondverzet en industriële toepassingen. Onze eigen R&D afdeling en onze kwaliteitscontrole zorgen voor een hoog niveau van continue kwaliteit gecombineerd met productverbetering en ontwikkeling van nieuwe producten.

Landbouw
Door de jaren heen heeft HBI Tyres & Wheels een
uitgebreide ontwikkeld assortiment banden voor landbouw toepassingen.

Samen met de nieuwste 3D technologie, simulaties en geavanceerde loopvlakcompound, bieden wij banden met een gelijke verspreide bodemdruk en uitstekende zelfreinigende eigenschappen.
De lage rolweerstand resulteert in een efficiënter brandstofverbruik en geeft een beter rendement.

Bandenmarkt Tyres, The Farmers’ Choice!

Grondverzet
Bandenmarkt® Dual banden voor graafmachines; geavanceerde technologie. HBI Tyres & Wheels is de pionier en marktleider van
innovatieve bandoplossingen voor mobiele graafmachines.
Deze banden zijn ontwikkeld om de prestaties van de machine
aanzienlijk te verbeteren op het gebied van:

• Betere stabiliteit
• Lagere bodemdruk
• Betere grip op alle werkoppervlakken
• Beter rijcomfort omdat er geen stabilisatoren nodig zijn
• Schoon rijden (geen tussenring tussen de banden)

Industrieel
Voor banden die bestand moeten zijn tegen de meest extreme omstandigheden heeft HBI een nieuw concept toegepast genaamd ATT (Aramid Tyre Technology). Deze technologie maakt het mogelijk bestand te zijn tegen lekke banden en toch een hoog draagvermogen en stabiliteit te bieden. Door de diversiteit in maten en profielen bieden we voor elke toepassing de juist band.